Camping & telt

Campingferie i egen vogn, telt eller autocamper

Campingplads på Aarø, med egen dyrepark i Sønderjylland

Velkommen til Aarø Camping!

Når du er nået til den smukke ø efter en 7-minutters færgetur, fører stien dig gennem landsbyen til campingpladsen ca. 1,3 km væk. Campingpladsen ligger på den modsatte side af øen, tæt på en dejlig strand.

Her byder vi, Dirk, Isabell og Joe Schäfer, dig varmt velkommen.
Vi var selv passionerede campister, da vi forelskede os i Aarø camping – og så overtog det.
Gæstfrihed, hjælpsomhed og en familiær atmosfære er meget vigtigt for os.

I vores lille café/pizzeria mødes unge, som gamle, øboere og campister, ofte med guitarsang og tilbringer nogle dejlige timer sammen.

Brød/rundstykker samt daglige fornødenheder, kan købes i vores butik.

Vores campingplads råder over 200 rummelige pladser. Så ønsker du og camperer på en dejlige naturgrund på en hyggelig campingplads, så kom til Aarø camping. Vi byder alle velkomne, om du kommer med campingvogn, telt eller autocamper, så har vi plads til alle.

I vores hovedbygning er der 2 store baderum, 2 familie baderum og 1 baderum til børn. Vi har et dejligt fælles køkken og der er mulighed for at vaske tøj i vores vaskemaskine.

Vores legeplads ligger lige overfor vores hovedbygning. Der er rigtig mange børn på vores campingplads, så har du børn med vi de få nemt ved at finde legekammerater. Vi har flere forskellige mooncarts og de er til fri afbenyttelse.

Vores lille Zoo har åben 2 timer hver morgen og hver eftermiddag. Her har vi alpakaer, geder, kaniner og høns og håber på flere dyr i fremtiden.

Vi ses snart på Aarø